onsdag 3 december 2014

Mycket bra anförande av Emil Kjellström i budgetdebatten i riksdagen. Han fick med både vad Centern gjort och vad vi vill göra, inte minst laddstolpar i hela landet för satsning på elbilar.
Det var riktig roligt också när han i replikdebatten med Miljöpartiet talade om att Centern föreslog 10 000 laddstolpar i valet och gör likadant nu i Alliansbudgeten. Miljöpartiet har bara pratat om laddstolpar men "föreslår inte en enda stolpe"....Emil hade också en attityd i debatten som inte stötte bort någon. Han talade naturligt och fick in både duschskynken som man inte kan luta sig emot och nattgamla isar som inte håller....i S-budgeten.

Det var något helt annat än vad Erik Ullenhag, fp med hög röst och hög svansföring läste upp från talarstolen.
Det var inte särskilt bra, helt enkelt. Han upprepade alldeles för ofta det ständigt återkommande beskedet att det är S och Stefan Löfven som har ansvaret för budgeten. Till och med Magdalena Andersson lät riktigt sansad jämfört med den skrikande Ullenhag. Det är nästan så att min radio skakar när Ullenhag nu går upp i falsett i replikskiftet. Innehåller är det inte något fel på men nivån...

Nu har jag lite annat att göra än att lyssna på debatten, men klockan fyra när votering ska ske då ska jag följa med direkt igen. Vi vet nu vad Sd kommer att göra men vi vet inte vad Löfven kommer att säga och göra klockan fyra.

Inga kommentarer: