onsdag 7 februari 2018

Bra att Centern storsatsar på valet och extra bra att vi satsar mycket på sociala medier.
Nummer två bör vara lokala möten. De behöver inte vara stora för de drar media även om de är mindre, men det är viktigt med den direkta kontakten. Våra tre huvudområden , låt inte Sverige klyvas, trygghet i hela landet och Grön tillväxt ska genomsyra valrörelsen.

Jag har tagit upp på C-möten i riksdagen och på kommundagarna att vi ska ha en samlad valrörelse
över hela landet. Partiledningen ska göra tre-fyra riktigt stora utspel.  Där ska man ha förberett kommunkretsar och distriktsstyrelser på temat och vad man gör, så att dessa är lika förberedda och kan gå ut med möten, besök, skolor, företag, till brevlådor, presspapper med alla våra valarbetare. Det är en vinnarlinje.

Jag har varnat för att ks blir en riksvalfråga och nu kommer S och Magdalena Andersson med en granskning på Central nivå som inte blir roligt för oss i landstinget.
Det är M och L som är ansvariga för sjukvården i första hand men KS  slår mot hela Alliansen och påverkar både riks- och landstingsvalet. Centern kan komma i kläm och måste satsa ordentligt på vården, som jag ser att Annie redan gör.

M vill riva upp rätten till vård och skola för papperslösa och de som fått avslag. Inhumant och omänskligt som riskerar hela samarbetet i Alliansen.
Centern har drivit dessa rättigheter mycket hårt och vi kan inte svika här. Försök få L och Kd på vår linje, tycker det låter som det är möjligt.


Inga kommentarer: