måndag 26 februari 2018

Mycket stimulerande och förväntansfullt att Centern går framåt igen efter lite nedgångar när M gått framåt med Kristersson
Vi ökar nu med två procent från 9 till 11 och förklaringen kan vara enkel eftersom det är M som minskar. M:s ökning har alltså stannat av och det kan bero på att M:s hårdare tag inom asylpolitiken har fått många att gå tillbaka till Centern. Att invandrare inte "är lönsamma" har givit oss de här procenten. Fortsätt med det säger jag. Det är bra för både invandrarna, medmänskligheten och Centern att vi ökar.
Om M nu lägger fram ett eget valmanifest som man inte gjort sedan 2002 kommer det ytterligare att visa på skillnaderna mellan M och C. Gör så M, så ökar vi ännu mer.

S satsar på vården som en huvudfråga i valet, men det finns för många baksidor  i S:s vårdpolitik som långa köer i de landsting där S har majoritet.
Visst, det är 14 000 fler vårdanställda och arbetsmiljön ska stärkas i kommuner och landsting., mer utbildning, bättre arbetstider bort med delade turer och visstider som staplas på varandra. Men inget om kortare arbetstid som Vänstern. En jämlik vård i hela landet, fler ska kunna utbilda sig till specialsjuksköterskor t.ex. S har för mycket ballast med långa vårdköer i de landsting där S har majoritet, främst i Norrland.

Inga kommentarer: