fredag 23 februari 2018

DN:s partiledarintervju dn.se/nyheter Utmärkt intervju med Annie på onsdagen. Annie hyllar en tydlig värdegrund och tydliga politiska förslag men också pragmatism och kompromisser för att ta ansvar för landet.
Ja, det var en bra intervju. En värderingsstyrd idealist som också inser att inget parti ensam styr och att då måste man "smutsa ner fingrarna" ibland med kompromisser för att kunna styra landet, Så har också Centern arbetat under Löfven-regeringen med uppgörelser över blockgränsen i flera stora frågor som energi,försvar, migration och pension.

Annie svarar också bra på frågorna som att "en populist hade sagt att alla ska få vård i tid" men vi säger 95 procent..."
Bra att också vara realist  och sådant förstår väljarna. Annie får också redogöra för sitt dagliga arbete med besök i landet varje vecka och nära kontakter med väljare på sociala medier. Jag blir förvånad varje gång att Annie hinner med. Sänder jag ett mail direkt till henne, vilket har hänt, så får jag ett svar nästan med vändande post. Hon har också bara 24 timmar....

Lineralerna kör en återträff på samma frågor som i valet 2014, när det inte gick så bra, skola och integration.
Skola, integration och liberala värderingar.Sorry, men så otroligt andefattigt. Att gå till val på tre frågor som är exakt desamma som man tappade väljare på 2014 visar på...ja vaddå? Väljarna är trött på att höra Dig Jan Björklund prata om skolan och om mer svenska för immigranter. Vi vet ju vad ni tycker.

Inga kommentarer: