söndag 24 juli 2016

Så är det då dags att säga adjö i år till Villa Schabraket och åka hemåt mot Värmdö.

Det har blivit en månad med lite avbrott för när vi åkte hem och Morissa födde de fem kattungarna. Vi åkte ner dagen för Brexit och det är exakt en månad sedan den 23 juni. Jag satt och följde omröstningen hela natten på BBC och andra kanaler. I dag är det nu den 24 juli och i går hade vi en trevlig avslutningskväll med räkor och annat gott på Västsidan.

Anders och Lilja Olander var här första dagarna i Juli och avlöstes av Hemmestakören först juliveckan. Hem ågra dagar när Morris födde sina fem kattungar och ner igen med fler trevliga tillställningar hos Olle och Zari, båtfärd till Käringön och 86-årskalas för Olle och 80-årskalas för Zari med underbar mottagning och god mat på Petterssons restraurang. Sedan Stoffe 39 och utefest på Villa Schabraket, med massor med sång  av Olle, Stoffe och jag med dragspel och gitarr. En härlig sommar så här långt.

Nu blir det hem några dagar packa om och nattåget till fjällen och fiske med Fjällfiskets vänner Raymond, Bosse, Uffe, Bengt och jag hos samerna på Ajvin Sijte vid Anaris. Bara roligt, Hej då nu åker vi.

Inga kommentarer: