onsdag 8 februari 2017

Batra fortsätter driva på för en gemensam budget "så fort som möjligt", se dn.se/debatt
Motivet är att vi inte ska avstå från att lägga fram förslag av rädsla för andra partier Hur andra partier röstar får de stå för själva. Vi ska inte avvakta med nödvändiga reformer till efter valet. Det försvagar bara frågan och Sverige.

Artikeln är bra skriven med huvudkravet på att stoppa utanförskapet ,och bidragsberoendet, där nu 1 miljon står uran arbete och lever på bidrag, Det syns tydligt att hon har anpassat artikeln mot Centern med krav på att "hela Sverige ska jobba". Hon backar också upp C-förslagen om nej till dyrare transporter genom höjd bensinskatt, lastbilsskatt och flygskatt. Men ska denna budget läggas fram i höst, eller? Före valet verkar det i alla fall som man tänkt. Är inte det lite dumt och riskfyllt?

Livsvmedelsprogram från regeringen ska öka produktion och konsumtion av svenska livsmedel. Ekologisk odling ska vara 30 % och ,inköpen av mat till offentlig sektor ska till 60% vara ekologisk.
Här finns flera bra förslag., frågan är bar hur? Verkar som om regeringen har insett att man håller på att tappa landsbygden och vill möta Centern. Verkar som man också har sett var Trump tog sina röster i det amerikanska valet.
Centern verkar vara ett farligt parti när både M och S vill visa att man håller med oss....Ha.

Inga kommentarer: