måndag 27 februari 2017

Om Fox News är den enda mediekanal Trump litar på har han snart ingen alls.
En person, ännu mindre en president kan lita på en mediekanal som ständigt fuskar, fejkar, förvränger och förfalskar. De senaste äventyren med Nils Bild i Fox News som fick titeln "nationell säkerhetsrådgivare" av kanalen visar vilket skojeri det är. Hur länge till Trump?

Jätteroligt, positivt och bra för klimat och miljö att trähusen växer både i antal och uppåt mot himlen.
Det är verkligen roligt, Byggsektorn släpper ut lika mycket CO2 som samtliga personbilar dn.se/nyheter,. Hälften av utsläppen sker under själva bygger. Betonghusen släpper ut ungefär dubbelt så  mycket som trähusen under byggprocessen. Det är inte mer brandfarligt och byggtiden är ungefär en tredjedel av byggtiden i betong. Mera trä.

Och regeringen hoppar av kilometerskatten som riskerar att slå hårt mot landsbygden och svenska åkares konkurrenskraft
Vem är det som gått ut hårdast och kritiserat kilometerskatten? Någon? Just det Annie Lööf och Centerpartiet. Nu upp,en procent till.

Hårdare regler kring tiggeriet.Lättare att avlägsna tiggare från annans mark och i tunnelbanan. Men inget tiggeriförbud.
Verkar faktiskt ganska sansat och det är Morgan Johansson som nu tagit över Anders Ygemans plats som den som syns mest i regeringen.Inga kommentarer: