söndag 12 februari 2017

Man kan inte klaga på statsministerns aktivitet, först en vecka på landsbygden och sedan flera dagar i Iran, Tala om olika världsbilder.
Det är lätt att komma med kritik både om senfärdigheten med att komma på det där med landsbygden och ska vi verkligen resa till Iran och diskutera med de muslimska och diktatoriska mullorna. Lätt att ställa frågorna men kan man inte vända på det. Inte mycket vi hört regeringen säga och göra för landsbygden. Jo, landsbygdsprogrammet kom i veckan, men....Vad ska vi till Iran och göra? Kan vi minska förtrycket?

Tycker ändå att svaret ska vara positivt. Vi blir lätt som den där ministern som nu är i bankvärden och alltid startade sin kommentar med "för lite och för sent".
Bra att Löfven talar om och med landsbygden överhuvudtaget. Inte så dumt att resa runt i landsbygden igen i sommar i stället för Almedalen, Visst, jippo men folk tänker, oc Magdalena Andersson åker i stället....Bra att Löfven talar med mullorna om ökad handel med Sverige och svenska företag, mänskliga rättigheter och stärkt inflytande för kvinnorna. Östros, hette den där ministern som jag talade om, om ni glömt det..ha.

Och Trump fortsätter att bygga på problem och motståndare i stället för att göra bra saker och få vänner.
Motståndet mot Trump växer nu i Mexico och det är inte konstigt. En mur på flera hundra mil är på väg, en mur som kostar sådär 25 miljarder dollar, eller över 225 miljarder kronor. Oavsett vem som betalar är det fel använda pengar. Vänd på huvet Trump, tänkt positivt och skaffa vänner i stället.

Inga kommentarer: