lördag 11 februari 2017

Otrolig uppbackning av Annie i den svenska "Världspressen" AB och Expressen, Batra får problem
Både Expressen och AB hade huvudnyheten i går ned Moderaternas tillbakagång och Centern kraftiga uppgång till 11,1 procent. Det uppfattas uppenbarligen som stora inrikesnyheter. Aftonbladetet har tom rubriken att "Väljarna ratar AKB. Vi,vill ha Lööf" som styr Alliansen,´.
Inuti tidningen har man rubriken Anniansen med en helsida på Annie och Batra där Annie får 36 procent för att styra Alliansen och Batra år 26.

Huvudrubriken för Batra är att  hon "spelade högt och floppade totalt".
Här ska man nog vara lite försiktig. Är det något tidningar älskar så är det haverier, särskilt personliga sådana och då ska vi komma ihåg att det är bara några få mätningar som gjorts efter Batras besked att samarbeta med Sd. Men verkligheten är talande.Hon har hoppat fram och tillbaka från Nej inget samarbete med SD till att visst, jaa, vi,vill samarbeta.

Tunga moderater som gamle försarsministern Mikael Odenberg och trafiklandstngsrådet Kristoffer Tamssons liksom Solnas kommunalråd tar avstånd från Batras uttalanden
Det är i hovsamma former men det är glasklart. Det var ingen bra idé säger alla tre på bästa sändningstid i TV-rutan.

Viktigt nu att Annie fortsätter precis som tidigare både i sättet och med frågorna. Hon blir inte stöddig heller, men pressen kan nog hitta på...
Annie är alldeles för förståndig för att inte missbruka läget, men media vill säkert fortsätta på den inslagna vägen och då gäller det att vara sansad. Mikael och Annie klarar det. Roligt och välförtjänt är det i alla fall.

Inga kommentarer: