söndag 20 november 2011

Saif al-Islam ska ställas inför rätta - inte lynchas till döds
Det viktigaste mnu är att  Khadaffis son inte lynchas eller avrättas av frihetsstyrkor eller upphetsade folkmassor utan ställs inför rätta. Om det är i Libyen eller inför internationella domstolen i Haag spelar ingen roll. Huvudsaken är att internationell rätt respekteras. Detta är särskilt viktigt eftersom Khadaaffi dödades av upprorsmän men borde ha ställts inför rätta och fått sona sina brott inför internationell domstol. Detta får inte hända igen.

Gör inte Sverigedemokraterna större än de är.
Vem är det som tjänar på Reinfeldts och Juholts kamp om att svärta ner den andre med jämförelelser om Sverigedemkraterna. Allt prat om jämförelser mellan Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna  att det var bättre förr, som Juholt och Sd tycker, enligt Reinfeldt eller att Reinfeldts politik skapat grogrunden för Sd, som Juholt säger, gynnar bara Sd. Det borde båda dessa herrar förstå, särskilt som Sd redan utan dessa jämförelser klättrat uppåt i opinionssiffrorna. Skärpning. Tala politik inte sunkna påhopp, a la Amerika.

För övrigt har  Stoffe, Emma, Sara och Hanna varit här hela dagen. Vi har besökt kojan i skogen, varit till lekparken på dagis, lagt pussel och målat. Micke och jag har också spelat tennis som vanligt, nu för första gången inne. Vann... nej, men två gem tog jag och nära till tre i andra set.

Inga kommentarer: