onsdag 9 januari 2013

Vi kan försvara oss under en vecka - Det räcker säger försvarsministern Karin Enström och vad säger statsministern och regeringen?
Här kommer ett otroligt utmanande uttalande från ÖB Sverker Göransson mitt i julhelgerna om att "vi kan försvara oss...en vecka på egen hand." Folkpartiets försvarspolitiske talesperson kräver besked om hur försvarsförmågan kan bli bättre och ordföranden i riksdagens försvarsutskott Peter Hultqvist (S) sa att försvarsförmågan är otillräcklig. Regeringen har skönmålat läget, säger han.
Min fråga är: Vad säger regeringen och statsministern?

Hela centerrörelsen kokar över dumheterna i förslaget till nytt idéprogram, alla distrikt kritiserar förslaget, medlemmar hoppar av och Per Ankersjö arbetsgruppens ordförande och Anders W Jonsson vice ordförande talar om att det är bra med debatt.... Men vad tycker partiledaren?
Det går inte att gömma sig när det stormar som det gör nu i centern. Partiledaren, Annie Lööf måste sätta ner foten. Programmet håller inte. Vi börjar om. Vi i partistyrelsen kommer att ta fram ett nytt program byggt på den kritik och de synpunkter som kommit från centerrörelsens medlemmar, kretsar och distrikt
Det är vad vi väntar på att få höra. När? Vad säger Annie Lööf?

För övrigt har vi kf ikväll och ska diskutera kommunens köp av Värmdövallen

Inga kommentarer: