måndag 1 april 2013

En allvarlig  verklighet med  Nordkorea mot Sydkorea och USA.
"Vi kommer att slå tillbaka hårt mot varje provokation",säger Sydkorea i dag . Det är mer ordspråk än verkligt hot. Det säger de flesta kommentatorer. Hoten är mer provokationer nationellt än allvarligt menade militära krigsangepp.. Tycker fortfarande att FN skall samla säkerhetsrådet för att skapa en dialog med Nordkorea för att sätta stopp för krigsriskerna.

Inget stort förtroende för Annie Lööf vare sig allmänt eller inom centerpartiet.
Förtroendet för Annie Lööf som partliledare för Centerpartiet minskar och minskar. Det är inte svårt att förstå. Först tillsätter hon en programkommitte med tydlig nyliberal prägel. Sen tar hon avstånd från det som programkommitten föreslår, fast alla vet att hon själv står bakom förslagen.Det kan bara bli baklänges och det blev det. Idéprogrammet blev bra men det var trots idéarbetsgruppen och trots partistyrelsen och partiledaren som tillsatt den.

17 procent för partiledaren är ett rop på hjälp. Den mer liberala inriktningen på centerpartiet är ett krig mot Folkpartiet där partierna slår ut varandra. Ingen vinner,men båda förlorar, mest centerpartiet. Dumt men självförvållat.Ta tillbaka Centerpartiet

Så har vi åkt i backen hela dagen och ätit en härlig utelunch i solen i backen ner mot Lofsdalsjön.
Kan det blir bättre? säger Jag, Sonja, Micke, Stoffe, Åsa, Emma,Sara, Hanna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt analys, Annie Lööf kan inte företräda Centern med trovärdighet. Ta tillbaks Centern!

bloggare på icedaniel.se sa...

Bra att du fortfarande är EU- kritiker.