torsdag 12 augusti 2010

Jobben igen - bara negativt för Sahlin
Det är en totalt misslyckad strategi för Mona Sahlin, Östros och Österberg att tala om Alliansens misslyckande med jobben. Arbetslösheten är 8.1 procent i Sverige och 9,6 i EU. Den minskar i Sverige och ökar i EU. Väljarna och medborgarna känner inte igen sig i s gnäll. "Bakåt eller framåt" säger Alliansen i sin kampanjstart om Sveriges framtid då vill s återinföra de gamla plusjobben med 15.000 i månaden i lönebidrag till jobb i stat,landsting, kommuner...heja.

Men vad menar centern? - Låt inte kärnkraften bli gemensam Allianspolitik
Alliansens partisekreterare presenterade i går valkampanjens upplägg. På en av affischerna kunde man läsa "kolkraft eller ren energi". Vår partisekreterare Anders Flanking visade också upp affischen. Vad menas? Är det kärnkraft Alliansen aktivt propagerar för? Och är centerpartiet med på detta?

M vill aktivt ta väljare från s
Det skriver moderaternas partisekreterare Per Schlingman på DN.Debatt, http://www.dn.se/ i dag.
Moderaterna skall bli Sveriges "samhällsbärande parti". Moderaterna är det parti som "företräder allmänintresset". Här har m hittat något som är mycket svårt att bemöta från s.
Kan ni tänka er motsatsen? Att socialdemokraterna aktivt skulle gå ut och säga att de vill ha moderata väljare?

Värmdöcentern förnyar sig i sociala medier..
med den nya Hemsidan http://www.varmdocentern.se/ och den moderniserade bloggen http://www.varmdocentern.blogspsot.com/. Ett rappinlägg kommer att presenteras på Skärgårdsradion. Centerpartiet kommer också att göra videoinspelningar av toppkandidater för presentation på Youtube. Centern och Värmdöcentern är med i sin tid, men inget kan ersätta det personliga mötet och därför kommer vi att finnas ute i Mölnvik, Charlottendal, Gustavsberg, Brunn, Djurö, Stavsnäs, Hemmesta...på torg och i bostadsområden så mycket vi hinner.

För övrigt skall jag i kväll på distriktets valupptakt på Sundby gård i Huddinge...

Inga kommentarer: