onsdag 25 maj 2011

Internationella domstolen i Haag - början till "världsregering"
Nu skall också Egyptens förre president Hosni Mubarak och hans söner ställas inför rätta för folkmord på sina egna efter revolutionen. Samma process kommer att inledas mot Libyens envåldshärskare Khadaffi om han skulle överleva revolutionen där. Det är mycket positivt att det internationella samfundet nu skärpt sin attityd till folkmord och dödskjutningar av egna medborgare. Det är ett instrument i riktning mot en "världsregering".

Bodström får alldeles för mycket PR
med sin nya internskvallerbok. Det är inte konstigt att Håkah Juholt reagear. "Jag behöver inga pr-konsulter, stylister eller fokusgrupper", säger han. Bra att ryta ifrån. Men sluta lägga energi på personer som Bodström som sitter i Amerika och håvar in nya miljoner på att tala om hur socialdemokraterna ska skötas i Sverige...

Värmdöcentern kommer igen
Det var ett fult och illojalt beteende av några nya medlemmar att gå bakom ryggen på Värmdöcentern och undergräva vårt förtroende i Alliansen. Det blev till slut så anfrätt att Värmdöcentern  inte längre var välkommet att delta i det fortsatta Allianssamarbetet efter valet. En av de två personer som orsakat problemen har nu gått över till moderaterna....Den andre personen driver en helt egen linje med artiklar och förslag i kf som inte har förankring i Värmdöcentern. Detta diskuterades i går i styrelsen. När den frågan är löst ska Värmdöcentern komma igen som en politisk kraft i kommunen sa Lars Alenfalk, Annette Olofsson Fors, Krister Malmqvist med flera på gårdagens möte.

För övrigt beslöt Värmdöcentern också att centern ska föreslå rotavdrag för energibesparingar och att Vattenfall ska sälja sina kärnkraftverk och kolanläggningar i Tyskland.

1 kommentar:

bloggare på icedaniel.se sa...

Det är bra ! Vattenfall bör sälja i Tyskland !