fredag 30 november 2012

Sverigedemokraterna går fram precis som jag befarat - Underdoggen har givit framgång
Det är närmast otroligt att media kan vara så dumma så dom förvånar sig över Sd:s fortsatta framgång i opinionsmätningarna. DN, www.dn.se  skriver på sig framsida "Sverigedemokraternas väljarstöd har aldrig varit större - detta trots den senaste tidens skandaler." Varför, har  jag tidigare fråga på bloggen. Tror media att det inte finns rasister och invandrarkritiker i Sverige. Det som Expressen "avslöjat" är det som dessa människor vill höra...Sedan tillkommer mediattityden att "sätta dit Sd" som Anna Hedenmo och Karin Hubinette förtvivlat försökt med, men bara givit Åkesson ännu mer utrymme och sympatier....Grattis Sd.

DN/ Ipsos sänker vänstern och har Kd under och centern strax över de fyra procenten
Det mest sensationella är det kraftiga tappet för Jonas Sjöstedt och vänstern med 1.8 procent till bara 4.5. Jonas har kommit bort i samma stund som vinsterna i vården försvann som huvudämne. Det är Sd som vunnit på varslen inte vänstern. Kristdemokraterna har det mycket svårt, centern har det bara svårt men jag känner att vi kan vara på väg mot stabilitet uppåt om vi talar om centern- och inte sätter andra etiketter på oss. Ett fritt, självständigt, grönt och idemässigt starkt centerparti vinner framgång i valet 2014.

För övrigt har det blivit mycket inre tjänst i dag med däckbyte till vinterdäck, snöskottning för att komma fram och däremellan lite landstingshandlingar inför landstingsmötet på tisdag.

Inga kommentarer: