lördag 1 juni 2013

Så har vi då genomfört en trevlig och lärorik dag i Göteborg kring trafik, samhällsplanering och sjukvård. Möte mellan gruppstyrelsen i landstinget i Stockholm med Gustav Andersson, Bosse Andersson, flera politiska sekreterare och undertecknad och centern i Västra Götaland med Christina Jonäng, Cecilia Andersson och  Maria Andersson.

Samhällsplanering och trafik tog mycket tid i anspråk. Vi måste stärka kollektivtrafiken, planera så att bostäder och arbetsplatser kommer närmare varandra.Ta fram en plan fört tätortsnära samhällsplanering nära en större stad. Kanske kan vi minska trafiken genom fler gemensamma arbetsplatser i förorter och ytterområden, nära där folk bor.

Vilken fantastiskt ö Brännö är med stor ö-bebyggelse med goda förbindelser till Göteborgs stad och en liten båttur på 45-50 minuter.
Där kan du få ditt morgonkaffe, läsa av mailen, skriva på bloggen och Facebook och planera dagen.
Göteborg ligger före oss i Stockholm om planering för pendelbåtar och turistresor runt staden.

i dag blir det
studiebesök på på Institutet för stressmedicin och genomgång av aktuell forskning.. Medarbetare pås Grön Rehab tar emot oss. nästa program punkt är Grön Rehab där medarbetare från  Botaniska Trädgården tar emot oss och vi får en rundvandring i trädgården.

För övrigt är det nu natt och dags att sova några timmar....
Inga kommentarer: