fredag 8 augusti 2014

Också är Expressen är positiv till Annies sommartal men -utan stora nyheter säger K-G Bergström. "Man måste beundra Annie Lööf" ,skriver Afonbladet. Hon är "en docka" som alltid reser sig.
Det är ingen dålig beskrivning det heller av Annies sommartal på Nyckelviken. Sedan kommer kritik om att vi inte alls har minskat koldioxidutsläppen och att Naturskyddsföreningen beskriver Alliansens miljöpolitik som "Fyra förlorade år". Det beror inte på Centern utan på att Centerpartiet ständigt "blivit överkörda" av moderaterna skriver tidningen.
Annie skulle också ha fått ljumma applåder. Det stämmer inte. Det var en "varm" stämning på Nyckelviken och engagemanget runt Annies tal var stort bland oss deltagare, där förstås merparten var engagerade centerpartister i Stockholmsregionen.Satsning på miljön, klimat, stärkt landsbygd, god mat, laddstolpar för elbilar ger jobb i hela landet.
Jag känner att något stort kan hända i den här valrörelsen. Det kan t.ex vara att Centern överraskar både oss själva, allmänhet och väljare  och visar att vi är ett riktigt vinnarparti.
Nu blåser vinden varm och kvav
Om några veckor bär det av
Nu ska vi visa, alla vi
att Centern är ett vinnarparti

För övrigt åker jag nu in till Centerns valkonvent  fredag-lördag på Quality Hotel Friends och lägger upp valstrategin med 5-600 centerpartister i hela landet där vi kommer att visa att Centern just är ett vinnarparti.

Inga kommentarer: