fredag 29 augusti 2014

Sd:Smutskasta Sverige så kommer det inga flyktingar
Vi glömmer alla siffror som Sd presenterat om 90 procent minskad invandring som skulle ge sådär 150 miljoner så att Sd kan höja pensionerna, ge miljoner till äldrervården, höja föräldrapenningen, ge mer till sjukvård, skola och a-kassa. Det är ändå inte det som avgör varför folk röstar på Sd. Mest tragiskt i intervjun med Jimmy Åkesson i går var det han kallar för "signalpolitik". Tala om att i Sverige får flyktingar ingen sjukvård, ingen anhöriginvandring, ingen skola, ingen bostad, inga jobb. Smutskasta Sverige så mycket som möjligt så kommer inga flyktingar hit. Fy f-n .Tragiskt.

Och nu fiskar Kd i grumliga vatten med "Vi måste diskutera var gränsen går för hur många flyktingar...skriver Sara Skyttedal dn.se/debatt, ordförande för kristdemokratiska ungdomsförbundet.
Sverige är det land i EUropa som tar emot mest flyktingar....skriver Sara, inte utifrån något att vara stolt över utan något vi måste diskutera.. gränsen,.. hur många....AJ,aj.

Korkat S-förslag om att tvingas ha samma personalantal i friskolor som i kommunala skolor.
Politiken ska inte gå ner i detaljer och tala om hur många personer olika kommuner och friskolor, vårdcentraler och äldreboende ska ha anställda. Det blir ju ministerstyre av sämsta slag. Hela poängen är ju att organisera verksamhet bättre med olika skolformer, vårdinriktning. äldrevårdsmodeller. och låta kommuner,friskolor, vårdcentraler, utveckla sina egne idéer.  Löjligt och fel.
För övrigt en utmärkt intervju med Lena Ek i morse om den ökande mängden avfall och nya metoder för återanvändning och återvinning. Centern går framåt och uppåt.


Inga kommentarer: