söndag 22 mars 2015

Lördag den 21 mars 2015 - på väg till Lofsdalen
I går blev det ingen blogg eftersom vi var på resa mest hela dagen, Sonja och jag. Vi åkte till Sonjas syster och svåger Zari och Olle på fredag, åt en god middag och pratade lite om livet, sov över, gick ut med vovven Albin på morgonen och sedan åkte vi mot Lofsdalen utan direkt brådska.
Vi stannade i  Orbaden strax före Järvsö och tog en kopp kaffe på restaurangen med underbar utsikt över Ljusnan, handlade mat i Sveg och kom fram till stugan i Lofsdalen straxföre 19.00-tiden precis när solen gick ner. Kan man ha det bättre.

Söndag den 22 mars
Det skulle bli storm och snö. Det snöade kraftigt en halvtimma i morse men nu skiner solen igen precis som i går. Här är gott om snö och fyra grader kallt. Nu ger vi oss snart ut i backen.
Det blir nog lite mindre politisk blogg den här veckan, Visst, det går att följa med på nätet och TV och det gör vi men vill man ha en färsk tidning i handen så går det inte så bra. DN och morgontidningarna kommer på eftermiddagen och aftontidningarna sent på kvällen eller dagen efter. Men vad gör det. Skönt att inte alltid vara uppdaterad på allt....Det händer ju viktiga saker i Lofsdalen också, t.ex ölen och musiken på after ski...
För övrigt åker vi ut nu mot Hovärken.

Inga kommentarer: