måndag 20 juli 2015

Det är inte ofta jag skriver om sport, men med seger för Johanna Larsson i Båstad och med JEM-guld på 4x100 meter och brons damer i höjd med Ellen Ekholm känns det som svensk idrott har lyft sig.
Det är roligt för Johanna efter tre tidigare finaler. Nu får hon sin första WTA-seger. Roligt att slå förhandsfavoriten och förra årets finalsegrare Mona Berthel också med tiebreak i avgörande set. Nu väntar vi på fortsättningen Johanna.

Och i JEM-friidrotten tog pojkarna gud på 4x100  meter. En riktig bragd. Gustav Kjell hade verkligen spring i benen över mållinjen.
Jag såg loppet och målgången på TV och tänkte faktiskt på hur snabba steg han tog. Det väntar vi också en fortsättning på.
Och Ellen Ekholm tog brons i höjdhopp med nytt personlig rekord på 1,83 och hon var också uppe och nosade på 1,86 för förta gången.
Roligt också att inte alla tävlingar går i storstäderna utan att Eskilstuna nu fick visa upp sig.
Nu är det den 20 juli 2015 och Olle Eklund fyller 85 år och om två timmar går vi ner till Källbacken och sjunger lite från födelsedagsrepertoaren och kanske någon ny strof. Grattis Olle.

Inga kommentarer: