måndag 28 mars 2016

Nej. det är inte bra att staten går in och lagstiftar för lägre löner, eller en lagstifad maximilön. Obegripligt att Centern som parti kan driva något sådant. Byt kurs Annie, nu när du återkommer.
Det är emot allt vad decentralisering och självbestämmande heter. Ska vi lagstifta om maximilöner också? Hör ni inte att det blir fel, eller medianlöner eller varför inte som Mp driver eller drev en garantilön för alla. Fel, fel. Låt folkpartier och Björklund fortsätta med det men säg Nej från Centern, eller håll tyst i frågan....Fel,i sak, fel för Centern som parti, fel för de personer som blir statsdömda, som i kommunistländerna..

Bra att IS, förlorar Palmyra, men inte  bra hur det har gått till med al Assad, Iran och Ryssland som återerövrare.
Putin, al-Assad och Iran står nu som segrare över IS och det är inget hedrande för världsfreden. Tvärtom,hotar det världsfreden lika mycket. Det tragiska är att dessa tre fått härja fritt de senaste månaderna utan att världssamfundet, FN ingripit. Det har man inte kunna eftersom Ryssland och Putin använder sitt veto för samlade insatser från FN, och USA ligger lågt efter Irak katastrofen och inför presidentvalen.

al- Assad har dödad många fler än IS och måste bort från ledningen i Syrien. FN borde åtminstone kunna kalla in till en fredskonferens.
Det borde inte vara omöjligt i samband med de fredsförhandljngar som pågår så att frågan får diskuteras internationellt och världen får upp ögonen för vilka lösningar som måste till.

Inga kommentarer: