torsdag 3 mars 2016

Nu ska republikanska partiets ledning stoppa Trump genom att organisera en egen kampanj mot honom. Det kan bli kaos. Vilken underlig valrörelse. Är det demokrati?
Ja, man undrar verkligen vad som pågår i USA. Donald Trump gillas inte av det republikanska partiets ledning,trots hans framgångar, eller på grund av hans framgångar. Han kommer aldrig att kunna besegra demokraternas kandidat, som av allt döma nu blir Hillary Clinton, när Sanders ser ut att tappa. Och skulle han göra det vill vi inte ha honom....

Så nu ska negativa kampanjer rullas upp mot Trump från det egna partiets ledning, majoritetsledaren i kongressen Mitch McConnel och talmannen Paul Rayan. Det kan bli motsatsen till framgång, och det blir det oavsett hur det går, säger jag. Lyckas man stoppa Trump blir det partiets demokratiska undergång och vinner han är han chanslös mot Clinton. Lycka till grabbar...

Flytta ut fler myndigheter från Stockholm till landet, skriver Stefan Löfven och  civilminister Ardalan Shekarabi på dn.se/debatt. Nu råder desperation i partiet.
Sverige ska hålla ihop, skriver L och S.Även om det är bra förslag blir det svårt för S att inkassera pluspoäng och bättre opinionssiffror med detta förslag. Urbaniseringen och centraliseringen till Stockholm är kraftig, som på 70-talet. Landsbygden tunnas ut, service, jobb och transporter försämras.

Centern är tyst. Stockholms ska fortsätta att växa, växa.
Ingen debatt om detta.Bra tanke Löfven, men ni är inte trovärdiga. Förslagen ska inte rädda landsbygden utan S-partiet. Desperation..


Inga kommentarer: