söndag 13 mars 2016

Så går vi in i söndagen och det blir träning med sjsukgymnastprogrammet direkt, en duktig kille och sedan gång med rollatorn i SÖS korridoren
Måste erkänna att jag inte följt med vad som hänt i världen sedan operationen och det känns lite tomt att inte ha något att kommentera eller bli förbannad över från Sverige eller världen.
En sak som jag talade med doktor Uffe Hylin om  i går var brosket, som inte går att ersätta när det väl har gnidits av. Tycker det låter lite underligt.

Forskar man verkligen inte på detta? Så många tusentals människor världen över som lider av artrosproblem så borde väl den forskningen ligga i framkant.
Nej, blev svaret. Forskning som på sådant som inte är livhotande får alltid stå tillbaka för allvarligare sjukdomar, Kanske sant men det går väl att göra både och.
Skrev i går att jag är mycket nöjd med vården och servicen på SÖS, dygnet runt när det handlar om smärtlindring dag och natt.

Det är också en hård vardag med vård... hörde du. Spring hela tiden, hämta något, kolla något, byta något.
Nu låter det som det är dags för frukost och här får man beställa vad man vill ha för mat och vad man vill ha på mackorna. SÖS-hotellet på söder, fem stjärnor.


Inga kommentarer: