lördag 9 april 2016

Camerons affärer i Bahamas kan påverka EU-omröstningen i Storbritannien åt Nej, för att sätta dit honom.
Det ligger så nära i tiden att det definitivt har påverkan. Cameron kommer säkert att sitta kvar trots den kraftiga kritiken.  Detta bland annat för att just folkomröstningen om Storbritanniens kvarstående eller inte i EU kommer den 23 juni.Just därför kommer de som vill "sätta dit" honom att rösta tvärt emot vad han vill och då kan det bli majoritet för att lämna EU.

Effektskatten  måste tas bort annars avvecklas kärnkraften skriver cheferna på Vattenfall och Eon i dn.se/debatt i dag. Nej, skatten ska vara kvar och kärnkraften avveklas,
Det är väl utmärkt att veta att om effektskatten blir kvar så avvecklas också de återstående sex reaktorerna efter 2020. Att få så många år på sig att ersätta energin från kärnkraften är inget problem. Det visar bland annat den snabba utvecklingen av förnybart som skett de senaste åren. Artikeln är ett positivt besked för industrin och konkurrenskraften i Sverige att få veta redan nu att så sker. Tack för det.

Och det är bara att läsa nästa sida i DN i dag för att se ytterligare ett exempel på hur sjöpungar från havet kan ge massor med ny bioenergi.

Och Anders Ygeman är värd vad som står om honom i lördagsbilagan i DN. Han har verkligen visat hur man sköter en kris utan att gråta, skrika, stamma, eller höja rösten.
Knepet: Han svarar kort på,alla frågor, vilket tvingar fram en ny fråga från journalisten och snart finna inga frågor kvar...


Inga kommentarer: