onsdag 20 april 2016

Ett fullständigt osannolikt amerikanskt val. Det blir Trump mot Clinton i november, men valet är unikt och lite tragiskt och kanske farligt
Jag skulle inte vilja ha en farsa som Donald Trump, än mindre en president. En person som kan säga vad som helst om folk men som man inte har en aning om vad han vill göra som president mer än stoppa alla mexikanare vid gränsen och alla islamister.

Hillary Clinton har erfarenhet, kanske mer än någon annan kandidat haft någonsin,
Åtta år som senator i New York,  fem år som utrikesminister och åtta år som president fru, om det nu ska räknas. Det sista är inte oviktigt, hon har sett politiken inifrån och makarna pratar väl med varandra. Nu är det inte bara erfarenhet men hon har pratat sakfrågor hela valrörelsen och jag har förtroende för henne. Heja Hillary.

Miljöpartiet har spårat ur. Varför kan man inte säga som det är att Kaplan har gjort en massa dumma uttalanden.
Man skyller avgången på allt annat, det har alla miljöpartister i ledande ställning gjort. Inte sant, inte hederligt. Det är inte bilden av Kaplan som tvingat fram,avgången. Det är Kaplan.

Mona Sahlin har rätt. Kampen mot extremismen måste börja i skolan och på fritidsgården med förebyggande arbete.
Det är mycket svårare när pojken redan börjar tänka i fel banor och börjar planera. Då är det också mycket svårare att både få reda på och kunna göra något åt saken.Inga kommentarer: