måndag 25 april 2016

Turkiet ska hålla käften om vilka program vår TV visar. I detta fall Turkiets folkmord på armenier, syrianer, assyrier för hundra år sedan,
Detta visar bara vilket land Turkiet är, totalt utan yttrandefrihet och totalt utan förstånd. Kalla upp ambassadören och skäll ut honom.

I Miljöpartiet fortsätter krismötena och dramatiken om vad man gjort för fel. Kanske dags att byta skiva till något positivt, t,ex att regeringen inte minskar effektskatten på kärnkraften.
Tragiskt ältande som  leder till vadå? Nu är man rädd för att media har fått nys om telefonnumren till telefonmötet som skulle hållas i helgen och skjuter upp alltsammans en vecka till, med mera prat..en vecka till.

Roligt och positivt att Sofia Jarl utsetts till ny ordförande i Centerkvinnorna i helgen. En bra -tjej från Dalarna med programförklaringen "Frihet-Feminism-Systerskap"
Det är ett utmärkt beslut av CK och det kommer att stärka både Centern och Centerkvinnorna. Jag vill "bekämpa förtrycket och bejaka kvinnors monetära, strukturella och sexuella frihet,", säger hon.

Det är inget fel att DN undersöker om flyktingpolitiken och invandringen går med vinst eller inte men det är inte detta frågan handlar om.
Den handlar om liv och död och framtid för miljoner människor i nöd. Humanitet och medmänsklighet  alltså. Men räkna ni....dn.se/nyheter.
Inga kommentarer: