tisdag 12 april 2016

Ett utmärkt sätt att stoppa terrorgruppers planering genom att stoppa terrorpengarna. Det är skatteverkets jakt som kan ge resultat.
Samarbete sker naturligtvis med SÄPO och polisen men finns inga pengar finns inget terrornätverk. Och ännu bättre. Det är betydligt lättare att fälla någon för skattebrott är terrorverksamhet. Inte en enda dom  mot terrorverkesmhet på tio år men betydligt fler domar mot skattefusk och terrorpengar.

Nu pågår 61 utredningar mot personer till tillhör terrornätverk.
Om de får betala tillbaka några miljoner, får kronofogden och andra myndigheter efter sig och kanske fängelse några år blir det inte så lätt att planera terrordåd. Bra Skatteverket. dn.se/nyheter.

Och Centern anmäler Margot Wallström för KU efter reklamkampanjen  för att välja Sverige i FN:s säkerhetsråd.
Det  är utmärkt av Daniel Bäckström och Ola Johansson, särskilt som Wallström inte verkar ta KU-anmälningar på allvar utan kritiserar KU. Hon ska veta sin plats och hennes roll är att försvara och förklara vad hon och Ud medverkat till.

Jag såg en en fantastisk pjäs om klimatet i går på Gustavsbergsteatern av Patrik Franke på Scenkonstgruppen: "Grismanifestet"
En stackars gris berättar genom en duktig skådespelare hur han känner det i stian, med tusen grisar intill som han bara hör, men inte ser där han går omkring i sitt eget bajs, Klimatet är vår största överlevnadsfråga.


Inga kommentarer: