måndag 16 januari 2017

Så återgår jag långsamt till vardagen. Har kört hem presenter och saker från Bygdegården, lastat in i garaget och med glädje tagit emot alla vackra ord och hälsningar.
Det var ett väldigt trevligt boksläpp och en lika trevlig 3/4 hundra fest med sådär 125-130 festdeltagare. Härliga sånger och tal och d-ar vad bra man blir när man fyller år, bättre ju äldre man blir.
Tack också till Värmdö bygdegård med Margareta och Leif som varit föredömliga med service och att finnas tillhands när man har frågor om gården, tider, städning och annat. Tack igen.

I världspolitiken fortsätter Trump att förvilla och det är svårt att veta om det är avsiktligt eller bara otur...
På morgonekot kritiserar han nu Angela Merkel hårt för en "misslyckad" invandringspolitik i Tyskland. Samtidigt berömmer han henne som det starkaste politikern i EU och säger att han har förtroende för henne.  Samtidigt som han gör obegripliga uttalanden internationellt får han också beröm på hemmaplan för att Trumps reformer om avregleringar av ekonomin och satsningar på infrastruktur kommer att lyfta ekonomin i två år framåt, enligt Harvardprofessorn Kenneth Rogoff.
Vi får leva med denne Trump ett tag till, men jag  tror han måste finna en annan mer seriös och sammanhängande  arbetsform.

Jag är skrämd över krisen i sjukvården med personal som gråter, kissar på sig och inte hinner äta pga det hårda arbetstrycket i akutsjukvården.
Vi måste få fler utbildade sjuksköterskor, något som hittills varit statens ansvar. Kanske måste vi göra det själva, och betala för det. Jag ställer frågan.


Inga kommentarer: