torsdag 26 januari 2017

Trump bygger nu Mexicomuren och vi får en tragisk framtid att beskåda. Som affärsman vet han hur han ska få betalt 
Det är ingen rolig verklighet när Trump nu håller sitt starkaste vallöfte att bygga muren mot Mexico och stoppa invandringen därifrån.Tragiskt och dårskap eftersom det kommer att förfölja honom och världen över byggtiden på hela mandatperioden och 80 miljarder ngn valuta som ska betalas.
Och hur ska Trump få mexicanarna att betala. En extraskatt på alla mexicanare som jobbar i USA, en skatt ,på pengar som skickas tillbaka till Mexico eller...vilken hemsk fråga.

Jag tyckte att Löfven var riktigt bra i går i debatten med ABK, men jag tycker inte heller hon var dålig, det är budskapet som är fyllt med oklarheter.
Ett budskap fyllt med oklarheter kräver en massa tillrättalägganden och besked på vad det betyder och här har Anna KB problem. Det är heller inte roligt för henne att se att Löfven passerar henne i förtroendekanpen mellan partiledarna. Det är första gången som Löfven får bättre siffror än M-ledaren. Oväsentligt egentligen men jag tror det sätter sig hos allmänheten.

Då är det desto roligare för oss centerpartister att se att Annie Lööf  leder ligan i partiledarförtroende, och det gör hon förtjänstfullt.
Annie klättrar från plats tre till plats ett och Anna KB faller på motsvarande sätt från 1 till 3, och Löfven ligger mitt emellan. Det är också bara siffror, men de sätter sig. Bra Annie. Fortsätt med det.

Inga kommentarer: