torsdag 12 januari 2017

Vad ska man säga om Trump?  Varje fråga han tar upp eller driver skulle vara ett dödshot för vilken president som helst, Men många lika farliga frågor verkar rinna av.
Så är det kanske. Media och motståndare kastar sig över en fråga och Trump blir pressad, Då tar ha upp en ny lika provocerande fråga som förtar den gamla och när det sedan närmar sig riksrätt, eller totalhaveri, byter han ämne igen. Hur länge ska detta kunna pågå? Han förnekade i veckor rysk hackning mot demokraterna. Det gav stora rubriker och stor debatt, men nu plötslig erkänner han det men kopplar till att det gör Kina och andra länder också. Media blir förvirrade och,,, Trump byter ämne igen. Hur länge ska..?

Annie var bra i partiledardebatten och den ende som fick Löfven att darra på svaret.
Annie var också mer positiv och framtidsinriktad än de andra partiledarna som både pratade om oro och såg oroade ut. Jobb, företag och utveckling i hela landet. Att skapa utvecklingskraft på landsbygden och förorterna. Trygghet med polis, säkerhet, försvar var det andra temat. Annie såg också bestämd ut, och verkade inte det minsta orolig....ha.

AKB, Anna Kinbert Batra däremot har problem och de kommer att bli större om hon och moderaterna inte hittar en bättre körsträcka.
Att kritisera Reinfeldt och hans regeringsperiod och att vilja bli bättre än Sverigedemokraterna och ta röster från dem..? Är det någon som tror det är en framkomlig körväg för moderaterna? Att kritisera och byta kurs från en framgånsrik partiledare och statsminister och att vilja att "gamla" SD-are ska bli nya moderater? Någon?.
Inga kommentarer: