fredag 24 mars 2017

Britterna möter terrorn på rätt sätt. Inget ska ändras i våra livet bara för att någon vill skada oss.
Världen är trasig. Här går vi många omkring och säger att det nog kommer mera. Och att Storbritannien ligger illa till för nya dåd. Detta sagt i ett läger när IS själva känner sig besegrade, eller på väg att bli i sina "hemländer" och uppmanar anhängare i EUropa att terrorisera där. Och så sker det. Denna gång tydligen en ensam tragisk man, men IS tog på sig dådet.Rätt eller fel dom vill tala om så mycket som möjligt för världen hur duktiga de är på att ta död på oskyldiga människor.

Förebyggande, redan i skolan, kontakter med civilsamhället,
kommunerna, socialtjänsten, polisen, föreningslivet och framför allt återvändande Jihadister. Här har Sverige ett uselt register och mycket mer måste göras, Du är duktig Anders Ygeman. Och du har satt igång, det har vi hört. Vi vill inte ha några terrordåd i Sverige.

Nu åker jag in till Olivia, tre månader, där Sonja redan är för Linda ska kolla en dagisplats åt Olivia och ställa henne i kö tills det blir dags.

Tycker inte om Centerns plötsliga besked att man vill stoppa delar av S-budgeten och räknar med stöd av Sd.
Det är inte vad folk vill höra om Centern. Även om det inte är vi som säger det utan media så ger det fel signaler till den som hör det. Nästa opinionsmätning.....?


Inga kommentarer: