torsdag 17 augusti 2017

Bra uppgörelse om försvaret och bra att Centern stannar i försvarsförhandlingarna med regeringen och moderaterna, Det skapar stabilitet,
Det stärker också sakfrågan, försvaret vilket det inte gör att som Fp inte delta och som Kd hoppa av en dag innan försvarsuppgörelsen skulle slutförhandlas. Det är uppmärksamhet EB Thor behöver och då gör hon så här. Inte särskilt ansvarsfullt. Jan Björklund och L. har inte varit med alls, vilket också är mycket underligt och ansvarslöst i en fråga där det är viktigt att så många partier som möjligt står enade i en uppgörelse i förhållande till omvärlden.

Men EB Thor har fått stor uppmärksamhet och vi får väl se vad det ger. Nu är det misstroendefrågan Kd driver hårt, men svenska,folket är trött på den sortens käbbel.
Ok, då om det är en uppgörelse inom Alliansen, men låt Kd och M stå för det utåtriktade. C bör tala om hur vi ska lösa säkerhetsfrågan. Det är vad folk vill veta.

Och till den kan vi nu lägga också polisens skräckhantering av sin passupphandling
Här talar man om hur viktigt det är med ordning och reda i upphandlingar och så får vi se Transportstyrelsen nu följas av polisen som brutit mot myndigheternas egna riktlinjer. Regeringen har ett samlat ansvar för upphandlingar och här finns ett gemensamt ansvar för både regering och opposition eftersom båda dessa frågor har passerat över blockgränsen och olika regeringar.

Inga kommentarer: