lördag 26 augusti 2017

Moderaterna:Nu ser det nog ut som Ulf Kristersson blir M-ordrörande, om han vill själv, vilket hittills är lite osäkert. 
Alltid tråkigt och trist när hårda personstrider dominerar politiken och nu har vi nyligen bevistat en sådan där Anna Kinberg Batra till slut avgick. Men striden i M är inte slut, nu börjar bara en ny process: vilken ska komma efter? Det ska M avgöra, inga andra. Men åsikter kan man ha. Tycker att Ulf Kristersson vore den bästa företrädaren; liberal, erfaren med ungdomsförbund, kommunalpolitik, riksdagen, minister och en bra framtoning i media. Elisabeth Svantesson har lite grumlig bakgrund med Livets ord och mot aborter. Hon applåderade också M:s närmande till SD, det gjorde inte Ulf K.

Björklund har rätt i sak om att stänga dörren till SD, men det är inte rätt tillfälle att utnyttja AKB:s avgång i ett laddat läge för M.
Tycker att Annie och Ebba gör rätt som inte talar om för Moderaterna hur de ska reagera.  Inte ett dugg förvånad över att Jimmy Åkesson tycker att AKB var bäst av de borgerliga partierna mot SD och Centern sämst. Det har varit Annie Lööf som bromsat hela tiden, säger Jimmy Åkesson och det har han rätt i och det kommer vi fortsätta att göra.

Nu åker vi in till namngivning av Olvia i Lillängen i Nacka, med familj och vänner. I dag åtta månader och tre dagar.

Inga kommentarer: