tisdag 15 augusti 2017

Kd hoppar av försvarssamtal med regeringen, vill satsa mer pengar, 10 miljarder. Nu bara M och C kvar.
Jaha, och varför? Liberalerna och Björklund var inte med om försvarsuppgörelsen 2015 och nu säger Kd också nej till fortsatta förhandlingar med regeringen. Försvarsmakten behöver 9 milj till men Kd säger 10...? Det är inte pengarna, det är Kd:s sökande efter frågor där opinionssiffrorna kan förbättras...Punkt. Man hoppar plötsligt av en förhandling om pengar som just har börjat. Kd smiter från sitt ansvar, säger Hultqvist och jag håller med. C och M fortsätter förhandla. Bra också att C och M har en gemensam fråga.

Löfven vill ha bredare regering eter vaket, säger  han.
Och jag tror han menar vad han säger, Han tänker sig nog fortsatt regering med L och C som tillägg. Det hörs när han kritiserar Alliansen för att vilja ta makten med stöd av "ett rasistiskt parti med rötter i nazismen".

Trump tvingas backa efter hård press och tar nu tydligare avstånd mot vit makt rörelsen och attacken i Charlottesville.
"Rasism är ondska" säger han nu och nämner Ku KLu Klan, nynazister och vit makt rörelserna vid namn. Oj, oj, tala om en svag president som bara gör dumheter och får backa. Hur länge? Ska vi slå vad? Någonstans i andra halvan av mandatperioden. Enough is enough...4 mars 2019.


Inga kommentarer: