tisdag 8 augusti 2017

Kastmyratjärn, en okänd klenod på Värmdölandet som Sonja och jag ägnade hela eftermiddagen åt.
En fantastisk liten sjö på Värmdös inland som inte så många känner till. Inte en människa där på 5-6 timmar, inte Lommen heller med sina ungar, kanske för sent på säsongen. Vi simmade båda över sjön, sådär 250-300 meter och jag tog några bad till. Vi hade med oss salamifrukost med en öl och lite rosé. Solen sken och visst såg vi ene rovfågel, men i övrigt tyst, tyst.Härligt.

Nu kommer nya uppgifter att försvarsminister Peter Hultqvist kände till, eller fått information redan i september 2015, samtidigt som statssekreteraren i Inrikesdepartementet Ann Linde.
dn.se/nyheter.
Det spelar egentligen ingen roll om det är rätt eller fel.Peter Hultqvist har ingen informationsskyldighet så som Anders Ygeman hade och hans statssekreterare Ann Linde. Det kommer nog att muttras från oppositionen, men gör nu inte detta till någon stor affär från Alliansen. Det förlorar både Alliansen och dess partier på. Svenska folket vill ha besked hur säkerheten ska stärkas, inga nya spelrundor.

Ingen förundersökning av Anders Borg, säger nu polis och åklagare. Det saknas målsägande och vittnen.
Rätt naturligtvis om det är så och bra för alla involverade, svenska folket, Moderaterna och Anders borg själv. Släpp frågan.

Inga kommentarer: