onsdag 30 augusti 2017

Nordkorea; Världen lever farligt med Kim Jong Un i Nordkorea och Donald Trump iUSA. Båda kan säga vad som helst och är mycket oberäkneliga både för sina egna länders befolkning men nu för hela världen, med de nya risker för världsfreden den nordkoreanska missilen över Japan skapat. Ingen vet syftet mer är uppmärksamhet och här är jag, Kim Jong Un, och ingen kan stoppa mig. Är nästa steg missiler mot mot den amerikanska basen Guam?

Det är en tragisk och farlig värld när det yttersta syftet med kärnvapen och missiler är avskräckning för omvärlden.
Och så tror KJU tydligen att det skall vara försäkringen som förhindrar en invasion av USA så att Kim kan stanna kvar som den store ledaren i Nordkorea.
Det är ju tvärtom. Om Nordkorea försöker skaffa sig kärnvapen ökar naturligtvis pressen på omvärlden, inte minst USA, att vidta alla tänkbara åtgärder. Det gäller också militära, för att störta den ledare och ledning Nordkorea har. FN måste finna förhandlingsvägar innan det är för sent.

Moderaterna;Det lutar åt Ulf Kristersson och det vore också det bästa förslaget till ny ordförande för Moderaterna,
Odenberg väcker uppmärksamhet,han har många goda sidor. Jag känner honom väl efter många debatter i landstinget. Tror ändå inte att det räcker. Han har stöd ute i landet bland folk men i Moderaterna är det länsförbunden som avgör. Hörde Carl Bild i morse som varken sa bu eller bä..men om valberedningen frågar så...

Inga kommentarer: