tisdag 14 september 2010

Nu lägger centern in överväxeln
I alla sammanhang där det gäller att prestera något så är det helt avgörande att hålla hela tiden ut. Centerpartiet har alltid varit bra avslutare. Vi har god organisation, motiverade valarbetare och ett bra politiskt program som vi kan stå för. Om alla jobbar hundra procent fram till valdagen så kan vi övertyga många av den 1 miljon väljare som inte har röstat än.
Stödröstning låter inte trevligt. Vi ska övertyga väljare om att centern är ett bra alternativ och det skall vi göra med sakargument för jobb, klimat, miljö, skola, välfärd, ungdomar...

S har de största problemen
Det är ingen tvekan om att s har stora problem. Ett av de tydligaste är frågor där vi inte fått något svar från vänsterkartellen som delning av föräldraförsäkringen, som alla rödgröna vill kvotera om men inte vågar berätta före valet. Två andra är fastighetsskatten och förmögenhetsskatten. Jag har hört många som sagt att får jag inte veta något om detta före valet så vågar jag inte rösta på de rödgröna.
Förmögenhetsskatten är dessutom en skatt som dömts ut av de flesta ekonomer och som drev bort sådär 500-600 miljarder kronor från investeringar i Sverige till utlandet de sista åren den fanns.

Centern gör bra ifrån sig även på Värmdö
Centerpartiet har goda möjligheter att stärkas också på Värmdö. Ja till flera bostäder för både unga och gamla i centrumområdena Gustavseberg, Brunn, Stavsnäs, Djurö och Hemmesta. Ja till fler jobb i Värmdö genom att stödja värmdöföretag och få hit nya. Ja, till utveckling men nej till att bygga sönder Värmdö. Ja, till bättre skola med tydligt ansvar. Ja till förbättrad trafik med spårbilar, sjöbussar och utbyggd kollektivtrafik, vilket också underlättar för bilister. Stöd våra ungdomar, bygg allsidiga lokalsamhällen med både arbete, bostäder, kultur och rekreation.
En röst på Värmdöcentern är en väl använd röst.

För övrigt skall jag nu ut och och träffa väljare igen...alltid lika roligt

Inga kommentarer: