lördag 2 oktober 2010

Sahlin några dagar efter valet: svek, lögn, inte att lita på
Det är en tragisk verklighet men redan några dagar efter valet backar Sahlin om att "aldrig någonsin, aldrig någon gång....samarbeta med Sd", eller hur det lät. Budskapet var dock glasklart och ur är det redan ett annat ljud i skällan.
Att låta den oförarglige Kent Härstedt bli "målvakt" i spelet mot Sd är sämsta sortens maktspel. S och M var ju överens efter Björn von Sydows avståndstagande.
Vad håller s på med? Skall man till varje pris leta upp en sosse som ställer upp för att kunna spräcka regeringen? Politikens bakgård....

Terrorhotet - allvarligt förstås men tragiskt och vem vinner på det?
Självklart är det ökade terrorhotet mot Sverige en allvarlig sak och vi måste naturligtvis lyssna på SÄPO och andra underrättelseorgan. Allt annan vore att spela med livet som insats för våra medborgare.
Men det är tragiskt att det skall måsta komma ett sådant påbud. Vem är det som vinner på att "muslimhotet" har ökat?

Värmdöcenterns naturliga tillhörighet är Alliansen.
Värmdöcentern skulle förlora allt inflytande om vi ställer oss utanför Alliansen eller om vi agerar så med egna krav och uttalanden att Alliansen inte vill ha oss med. Om vi står utanför får vi ingen eller dålig representation av egen kraft i nämnder och styrelser med våra tre mandat. Ska vi gå i koalition med s och v...?
Värmdöcentern måste göra allt för att fortsätta i Allians för Värmdö.

För övrigt firade vi av Sonjas systerdotterdotter Fredrika i går på hennes 17-årsdag. Roligt med hela livet framför sig...

Inga kommentarer: