fredag 26 november 2010


Fredag 26.11
Bra besked om EU-skatt från Cemeron och Reinfeldt
Det är uppfriskande att se attbåde David Cameron och Fredrik Reinfeldt säger blankt nej till en EU-skatt som diskuterats i samband med finanskrisen och nu senast kring Irland. Det är illa nog med höga EU-avgifter och den ständigt växande EU-byråkratin som lägger sig i allt möjligt som EU inte har att göra med, som varjjakten i Sverige t.ex. Om det skulle bli en EU-skatt i någon form så vet alla vad det betyder. En liten EU-moms på 1 procent kommer att bli precis som Gunnar Strängs oms, som heller inte skulle bli mer än någon procent. Nu är det moms på 25-30. Håll emot EU-kramarna i EU-parlamentet.

Moderaterna är det nya folkliga partiet!
Dagens DN/Synovate ger moderaterna otroliga 30.7 procent. Det är en uppgång sedan valet med 7.4 procent eller ett och ett halvt centerparti...Socialdemokraterna får 30,7 och det är en nedgång sedan valet med 3 procent. Det skiljer 10 procent mellan m och s. Tio procent till förmån för m alltså...
Är moderaterna det nya folkliga partiet i Sverige. Ja, det ser så ut. Reinfeldt är bra och otroligt populär, Anders Borg är ännu bättre och ännu mer populär. Inom s råder hela havet stormar. Ingen är populär och ingen vågar säga att han eller hon vill bli populär.

Mp ökar
med 1.9 procent och blir allt större. Nu bryter vi samarbetet med s och v säger Mikaela Valtersson, ett av Mp:s tyngsta namn. Nu blir det bara grönt. Inom centern arbetar valanalysgruppen med varför och vad gör vi. Börja med interndemokratin, stämmor varje år och en bredare partiledning med 1:e och 2:e v ordf. Ta upp det på stämman i Åre.

För övrigt kommer Sara och Hanna hit om en liten stund...Både Åsa och Micke har "grejer" på jobbet och på dagis kan man inte gå när man har ögoniflammation....Bra med farmor och farfar.


Inga kommentarer: