måndag 29 augusti 2011

I huvetUsain Bolt
En obegriplig black-out. Att tjuvstarta i VM. Han hade kunnat starka några tiondelar efter och ändå vunnit. Han har tränat just start. Han har sagt att det är guldet han vill ha, inte tider. Allt han ville ha sänkte han på någon hundradels sekund. Varför, varför, varf...?

Nej inga förhandlingar med Khadaffi
Hur kan han tro att världssamfundet vill förhandla med honom när han besegrats? Det är väl ingen som vill förhandla med en diktator. Ännu mindre med en diktator som fölrlorat...

Varför slutar Eva-Britt
Svensson som EU-parlamentariker ( v ) mitt under mandatperioden? Av hälsoskäl, säger hon. Tråkigt och synd på en i bästa mening konstruktiv EU-kritiker. Eva-Britt och jag var båda ordförande i Nej till EU åren kring folkomröstningen. Hon är otroligt engagerad i det hon gör, tog uppdraget på största allvar och har stärkt jämställdhetsarbetet i EU. Men hon kommer, liksom jag, att se att det finns mycket annat att arbeta med än EU-parlamentet...närmare människorna.

Bra Filippa Reinfeldt med egna coacher för multisjuka
Vi har drivit det i landstinget och Filippa har i högsta grad varit pådrivande. Det har blivit lyckosamt och ska nu utvidgas. En person som har många sjukdomar får en specialistsjuksköterska som coach som hjälper till att navigera i vården. Mer av personlig vård alltså. Precis som vi vill ha.

För övrigt ska jag nu skriva på inledningstalet till spårbilskonferensen nästa vecka...roligt

Inga kommentarer: