fredag 26 augusti 2011

bryter vi centerns uppförsbacke
Det är ingen rolig läsning med 3.8 procent i DN/Synovates väljarbarometer. Enda trösten är att det gäller tre partier till v, kd, sd som också ligger under spärren.
Moderaterna vinner på krisen - ansvar, åtsttsmninh, långsiktighet, trovärdighet.
Men vi kommer att ta oss upp för uppförsbacken efter stämman och partiledarvalet. De fem programområdena ökar fokusen på centern. Det som kommit fram ser bra ut.

Oavsett vem som vinner partiledarvalet så går de andra två
in som 1:e vice och 2:e andre vice. Lena Ek och Eskil Erlandsson väljs in i VU. Programarbetet med idé-programmet ska fortsätta till höststämman 2012 och vi ska naturligtvis ha stämma både 2013 och inför valet 2014.
Nya personer, ny genomtänkt och väl förankrad politik där den gröna centeridentiteten stärks ska ta oss uppför backen.

Juholt och Waidelich: En totalt utslätad pratartikel i DN
Att skriva bara för att synas. Det verkar vara syftet med Juholts och Waidelich:s otroliga pratartikel i DN. Vi ska ta oss ur krisen med utbildning, infrastuktur och bostäder... någon däremot..?
Att tala är silver att....

För övrigt har jag nyss kommit hem från en fantastiskt lyckad tvådagarskonferens med landstingsgruppen på Idöborg utanför Nämdö. Bra program, bra information, nya, bra idéer och bra diskussioner... roligt och trevligt...stärker sammanhållning, visioner och ambitioner.
Inga kommentarer: