lördag 13 augusti 2011

Treklöver gör upp i ( C )
Så lyder rubriken i dagens Svenska Dagblad www.svd.se ,med två helsidor med Anna-Karin, Annie och Anders. Mycket bra och efterlängtat och egentligen självklart att a-kassan görs obligatorisk som Anna-Karin vill. Åter till visionerna och ett "bredare" centerparti, säger Anna-karin också och självklart nej till en ojämlik plattskatt.
 Anders säger ja till detta och det är obegripligt som centerpartist. Han har i övrigt inget att komma med förutom att han en gång i månaden arbetar som läkare.
Annie vill att vi ska  bli "kaxigare" och också profilera oss på de mjuka frågorna. Bra men lite tunt, men att behålla en del av försörjningsstödet vid arbete är bra. Inget Nja till plattskatt, Annie. Det ska vara nej.

För övrigt har Sonja och jag nu varit och hämtat brölloppstårtan till Stoffes och Stinas Bröllopp om två timmar i Värmdö kyrka och sedan på Wermdö Golf & Country Club. En brölloppstårta för drygt 80 personer på 90x60 cm som precis gick in i bilen...ha, vad roligt.


2 kommentarer:

Erik Rune sa...

Jag tycker det är tydligt att Annie Lööf just nu allt vad hon orkar håller på och manövrerar in sig mot mitten av centerpartiet. Om hon inte velat bli partiledare hade hon troligen svarat ja på plattskatten.

Hemmestahasses blog sa...

Hej igen och igen Erik,,,
Håller med dig om Annie Lööf. Jag följde den öppna partiledarprocessen och ställde själv frågor till henne om kärnkraften, EMU och plattskatten. För varje fråga fick jag svar som alltmer främjade sig från dessa företeelser...
Men jag är inte nöjd med den låga profilen efter partiledarvalet.Politiken för landsbygden, klimatet, rättvisan och jämlikheten måste stärkas liksom den stora frågan om livsbalansen för alla människor.