lördag 21 juni 2014

Och den stora krisen med det icke funkande kylskåpet är löst. Det löste sig själv efter att vi vänt upp och ner på det några gånger för att få fart på kompressorn och freonet.
Ja, det är stora problem.....En härlig midsommarafton med uppladdning inför lunchen hos Sonjas syster Zari och Olle med 10-12 midsommarfirare i släkten och ännu fler grannar hos Kent och Birgitta lite längre upp på Källbacken... Där körde vi "Hejsan alla är ni klara och dom svarade jajamensan fattas bara. Och ett gemensamt skål. Dragspelet gick varmt.
Tror vi slog rekord i antal snapsvisor.Så blir det med Eklunds...Men det är inte detsamma som antalet snapsar....hemmagjort citronbrännvin av Olle.

Och sedan blev det midsommarstången och små grodorna i Folkets Park där man träffar alla gamla bekanta på ön, och alla på gott humör... Prat i gräset och middag hos Eklunds igen med början ute men sedan inne....det var för kallt. Gott och trevlig med alla ungdomar som efter ett tag gick till sin egen fest.
Avslut på Mys-Pys på vägen hem med fullsatt krog med Lennart, Stina, Lasse, Yvonne, Leif....En blandning av nya sånger och djupa konversationer...Vad var klockan?...ingen aning. Fick i alla fall med mig dragspelet hem.....ha.
För övrigt önskar vi fortsatt trevlig midsommar. I dag kanske lite lugnare.....

Inga kommentarer: