söndag 5 maj 2013

Slovenien nästa krisland - är det nr 6?
Nu är vi upp i vart tredje euroland som krisar och behöver nödlån för att överleva konkurs. Sloveniens regering ska ta fram en plan hur ekonomin ska stärkas. Blir den underkänd - det är EU, ECB och IMF som bestämmer -så blir det nödlån..med övervakning och konroll. Förödmjukande igen för alla....

Låt inte huliganer förstöra idrotten - det måste vara möjligt att finna en väg att spara uppgifter som kan stoppa huliganer vid inträdet.
Det är ett underkännande av rätten till frihet från våld i och idrotten att inte stoppa de som förstör. Låt det inte fortsätta...Behövs det verkligen ett halvår för att utreda igen....?

Partierna måste få prata och samråda utan offentlighet
Öppna Rosenbad skriver media efter förhöret med statsminister Reinfeldt i KU. Fram med handlingar och beslut från samordningskansliet mellan partierna i regeringen.. Nej, det ska vi inte. Precis som underlagsmaterial och andra arbetsdokument inte år offentliga handlingar. Hur skulle det gå om alla samråd, majoritetsberedningar, förmöten i kommuner och landsting i Sverige skulle vara offentliga.

Nej, du måste kunna prata och samråda utan insyn.
En lista på frågor som diskuterats skulle kunna vara offentlig, skriver DN i går.  Kanske en väg...men det som sägs i korridoren då utan lista...,eller i bastun, eller på muggen...

För övrigt ska jag nu ha vårstädning i Hemmesta Södra Vägförening-

Inga kommentarer: