lördag 15 mars 2014

Studiebidraget handlar inte främst om studiebidraget utan om ifrågasatt kompetens och bristande förtroende för regerandet.
Jag skrev det i går och det stämmer ännu mer i dag.  Anders Borg skruvade sig runt sig själv under intervjun om tillbakadragandet. Man såg hur huvudet vred sig både utanpå och inuti. Det är Anders Borgs förslag och därför har det lagts fram och dragit ner regeringen i tre veckor. När Reinfeldt satte ner foten var det redan för sent.....Onödigt.

Välfärden blir en huvudfråga i valet med sjukvård, skola, äldreomsorg och pensioner-inte något som direkt gynnar Alliansen...
Politik är värderingar, känslor och tankar. Hur har det gått? Raserad välfärd? Ord sätter tankar i rörelse, och fastnar. Fas 3, riskkapitalbolag, Carema, PISA, månggifte, cannabis, studiebidrag....Ord skapar känslor, bra eller dåliga. För Alliansen är de dåliga.

Samma sak gäller om miljön, klimatet och energin
Vattenfall ska sluta satsa på vindkraft.... Vilka tankar väcker det när Centern har drivit på så lyckosamt från någon Twh till 10 på 6-8 år? Ryt till för fan, Annie, Anna-Karin och Lena. I dag.

Och svenskarna har förstått risken med Nato-medlemskap. Det ökar Rysslands hot mot Väst och drar med också Sverige. Kloka medborgare.
För övrigt har vi nu årsmöte i Värmdöcentern och tar sedan beslut om kommunlistan. Jag meddelade kretsmedlemmarna redan när medlemsomröstningen startade att jag inte önskar stå på valbar plats.
Sedan kör Sonja och jag till Lofsdalen och åker skidor. 

Inga kommentarer: