söndag 25 maj 2014

Så var det då valdag och det känns bra , riktigt bra. När det börjar gå upp så fortsätter det lätt, precis som det lätt fortsätter när stödet börjar minska. Centern kommer att göra ett bra val.
Det är i hög grad vår egen förtjänst med ett gott arbete ute i landet och en gediget resande runt om i Sverige av våra toppkandidater, Kent Johansson, Christina Yngwe och Fredrick Federley och många andra. Kampanj arbetet från riks har också varit välorganiserat.

Budskapet har innehållit en lagom dos av på kraftfulla satsningar
på miljö, klimat, förnybar energi, ansvar för migration, öppenhet och landsbygd och mat och å andra sidan nej till euron, bort med onödiga myndigheter, nej till bankunion och ökad överstatlighet och bort med krånglet.
Den sista veckans grisdebatt har vi verkligen utnyttjat som det parti som kan jordbruks- och djurskyddsfrågor.
Jag hade gärna sett 50,50,50 kravet på klimatet, en miniminivå på mottagande av flyktingar i de 28 medlemsländerna och ett formellt undantag från euron. Men när det kommer en sparv eller var det en gris flygande så....

Kampanjarbetet har varit på håg nivå om man följer kandidaternas resprogram, debatter, skolbesök och sociala medier liksom servicen från Riksorganisationen både med material och sakinformation som  har stimulerat. 
I går var jag på Nytorget på Söder i Stockholm och där var kampanjlusten och entusiasmen hög från podiet med Annie, Anna-Karin, Kent och Fredrick och inte minst från publiken.
För övrigt så åker jag nu tillbaka till Bygdegården och delar valsedlar, där 50 personer röstat redan första timmen och detsamma på Hemmestaskolan. Framåt och Uppåt var det. Och i kväll blir det en roligt valvaka.

Inga kommentarer: