onsdag 26 april 2017

Centerns förslag om privat arbetsförmedling har inte avvisats av någon, tom arbetsmarknadsminister Ylva Johansson kan tänka sig...
Det är verkligen intressant och i dag presenterar Centern sin budget i riksdagen där vi får höra mer hur frågan bemöts. intressant förslag tycker jag. Finns i Australien.

Mycket positiva siffror för Annie i opinionen som statsminister. Majoriteten av Alliansväljarna vill ha Annie före Batra..
30 procent av M-väljarna föredrar också Annie före den egna partiledaren. När Stefan Löfven och Annie jämförs av alla väljare vill 51 procent ha Annie som statsminister och 49 Stefan Löfven, trots att också han stärker sin ställning. Otroligt starkt av Annie. Centern är också tydligast mot SD och Batra vill samarbeta med dem. Håll i det här nu, Det kan bli ett nytt 1973, eller 1976.

Centern breddar sig nu också med fyra starka arbetsgrupper inför valet. Helsidesannonsen i dag med rubriken "Hur nära är din vård" är ett bra exempel
Centern måste bredda sig både i politik och personer. Det är precis vad man nu satt i gång. vården är en toppfråga i linje med jobb och flyktingar och det är många som är missnöjda. Gör lite besök ute på sjukhusen, som vi håller på med i landstingets sjukvårdsgrupp.

Roligt och positivt att Vattenfall skriver en helsida på dn.se/debatt om hur vi ökar antalet elbilar.
Vattenfall behöver förbättra sitt rykte och nu föreslår man tio konkreta insatser för hur det ska gå till och hur elbilarna ska öka.


Inga kommentarer: