fredag 28 april 2017

Min slutsats: Trump överlever inte som president.
Det är klart att de som röstade på Trump inte vill komma på sig själva med att de röstade fel. Han har tydligen fortfarande stöd av 94 procent av de som röstade på honom. Detta trots att han inte åstadkommit något annat än att få utse en domare i högsta domstolen, lämnat handelsavtalet TPP med Stilla havsområdet och satsat på mer olja och fossila bränslen.

Jag behöver inte räkna upp allt som han lovat och inte gjort
men inresestopp för migranter, Mexikomuren, Obamacare, och rekordlåga opinionssiffror i hela USA på 42 procent säger en del...
Jaga tror inte Trump överlever hela mandatperioden. När kritiken sätter fart, måste Trump visa något och då tvingas han till dumheter.Tragiskt att han fått uppdraget, men jag tror det kommer fram att han fått ryskt stöd på något sätt och då....Godnatt, eller den dan det inte blev miljoner nya jobb.

Är det inte bättre att satsa på att förhindra och förebygga motiven till brott än att utrusta hela Sverige med kameraövervakning?
Visst, brott kan klaras upp och kameror kan också förebygga men då är det tekniken som förhindrar och förebygger. Om motiven för brott finns kvar byter bara brottslingen plats, metod, eller brottsområde.

Fi-ordföranden Victoria Kawesa polisanmäls för plagiat av annans forskning.
Hon har använt en text som framställts som hennes egen men skrivits av en annan  forskare. Mycket dumt.Sådant här går aldrig ur och kommer upp i valet. Synd.

Inga kommentarer: