lördag 1 april 2017

Stoppa Turkiets flyktingjagande och flyktingspionage i Sverige. Olovlig underrättelseverksamhet är brottsligt i Sverige. Stäng av Erdogan.
Man blir riktigt förb-ad när man läser i media att turkiska företrädare jagar flyktingar som de kallar regimkritiker i svenska skolor och föreningar. Erdogan kallar Gulenrörelsen för terrorister, men det är han. I Sverige gäller svenska lagar och regler.

Jag tycker statsminister Stefan Löfven ska kalla upp Turkiets ambassadör
och meddela honom detta. Margot Wallström som brukar vilja höras och synas har ju helt tappat talförmågan och vi låter detta fortsätta.

Bra att Löfven bjudit in samtliga partier för att diskutera valen och höja beredskapen för valfejk och valfusk.
Det ska kan ha en stjärna för. Det säger också Annie Lööf tydligast av alla partiledare. Bra också att det kommer ut i öppen dager i media att så sker så att den som har sådana planer, eller funderar i de banorna känner till det.

Bra också att samma sak sker med radar- och spaningsplanet "Asken" som visar hur Sverige kan få kontroll över farkoster som närmar sig våra gränser.
Detta har tidigare hållits hemligt men blir nu tillåtet för journalister att granska.Också här är öppenheten en styrka. Omvärlden får veta att vi har den förmågan och och kan handla därefter.


Inga kommentarer: