lördag 6 oktober 2012

Obama vinner om en månad, men det blir med mindre än jag trodde för ett halvår sedan
Romneys seger i debatten gör att valrörelsen får nystart igen. Men det ändrar sig snabbt. Gårdagens besked att arbetslösheten i USA minskat från 8,1 till 7,8 procent lyfter Obama. Det är hans bästa siffror sedan han tillträdde och passar bra ihop med hans besked att ekonomin går åt rätt håll.
En Romneyvinst vore en katastrof för världen med höger om höger....

Vi hejar på Annie i morgon kväll - med spontanitet och lite frigörande grön center blir det bra
Det  är en viktig debatt i morgon. Löfven mot Reinfeldt och Jonas Sjöstedt  om vinster i vården blir ett huvudtema. Jobben, blir ett annat. Miljön och klimatet ett tredje med Åsa Romson.
Annie har alla chanser att släppa sig själv  fri och visa sin spontanitet och driva på för den gröna centeridentiteten och Alliansens gröna röst. Tre områden skrev jag upp: jobben, miljön/energin/klimatet och landsbygden. Vi hejar i stugorna.

T-bana till Karolinska det enda rätta.
Centern bör satsa på T-bana till Karolinska. Stockholmarna vill hellre ha T-bana än spårvagnar. T-bana till Karolinska är rätt. Akademiska Hus och Sten ¨Wetterblad har föreslagit en spårbilsbana från KTH till Universitetet över Albano och studentområdena i Frescati. Det blir ett utmärkt komplement till T-banan. T-banan har kapacitet och folk vill ha den.

För övrigt lyser solen och fåglarna kvittrar på Backvägen  i Hemmesta så det blir lite skogspromenader i dag.


Inga kommentarer: